Aamu alkoi aika reippaasti, Apsun kanssa nukuttiin ihan het 7.30 asti. Äkkiä ylös sängystä ja herättämään toiset lapset kouluun ja kerhoon. Tänään oli Senjukan kerhopäivä. Muuten meni aamu hyvin, mutta tämä meijän pikku neiti rupes yllättäen kitisemään vaatteistaan. Mikään ei kelvannut ja tyhmä äitikin oli paikalla. On se vaan aika kurjaa!

Vein tytön kerhoon ja lähin pikku poikien kanssa Urkin kummin luo aamukahville. Kyllä taas oli paljon juteltavaa, mukavata oli.

Kotona oli tarkotus ruveta siivoomaan, mutta ei kiinnostanut ei sitten yhtään. Anoppi tuli sopivasti vihjailemaan ulkotöistä, niin heitin rätit nurkkaan ja lähin polttamaan risuja ja muutakin roskaa pihaan. Pikkasen sain haravoitua ja raivattua noita puukasoja. Ne vanhat puukasat ahistaa mua ihan älyttömästi. Voi kun ne sais pois siivottua ja äkkiä!!

Meijän oli tarkotus se kasvihuone rakentaa tohon pellon viereen. Anoppi tänään sitten ehotti, että jos sen rakentas vanhan saunan perustuksiin. Siinä on jo valmiiks valettu pohja. Päästäs äkimpää rakentamaan sitä kasvihuonetta, ei tarttis oottaa pellon kuivumista. Eka ajatus vähän tökki, mutta kun rupesin sitä miettimään ja suunnittelemaan, niin taitaa se saunan pohja olla ihan hyvä paikka. Huomenna vaan ikkunaita putsaamaan, niin saa Isäntä ruveta kehikkoa nikkaroimaan :)

Ilalla lähettiin Idan, Aatun, Senjukan ja Urkin kanssa seurakuntalolle askarteluiltaan. Siellä sai tehä rukouskorun, servettitekniikalla koristella kukkapurkkeja ja niihin sai istuttaa kukan siemeniä ja sitten sai tehä pannun alustan laatanpalasista. Kyllä meillä oli mukavaa! Urkkikin oli innossaan mukana ja kaikkia jakso hyvin tehä :) Sit illan päätteeks oli iltapala. Tälläsiä juttuja pitäs olla useemminkin.

Täytyy vielä vähän laittaa paikkoja täällä kuntoon, kun aamusta pitäs lähteä kauppaan ostamaan ilmapalloja ja suunnitelmissa ois munkkien paistoa.