Aamu palan jälkeen lähettiin lasten kanssa mummulaan (minun äitin ja isän luo). Lähtö hiukan takkuili... yllätys yllätys Urho ei halunnu pukea ja mikään vaate ei kelvannu mitä tarjosin ja tais olla muutakin sählinkiä...

Mummu oli tehnyt meille hyvät ruuat. Nami! Aina valmiille ruualle on ilo mennä :) Käytiin jalan isomummun luona kahvilla. Mentiin koulun ohi missä kävin 8 vuotta opsikelemassa. Oli mukaka lapsille kertoa mukavia muistoja peruskoulu ajoilta. Kyllä meitä nauratti äipän toilailut :) 

Kotia tultiin neljän aikaan. Lapset jäi heti ulos, serkut ylämäeltä oli jo pihassa vastassa. Apsun kanssa tultiin sisälle, mutta poika vinku kovasti ulos,niin olihan sinne sitten lähettävä. Siivosin roskia pihasta ja kannoin puukasalta puita puuliiterin seinää vasten kuivumaan. Maahan on syksyltä jääny puukasan jämiä ja ne on ihan kökkösiä, ihan järkyttävän ruman näkösiä. Anoppi kävi illalla ovella ilmottamassa, että voivat huomenna tulla niitä jämä kasoja siirtämään liiteriin. Hyvä apu.

Loppu ilta meni aika normisti.

Vien aamulla Senjan kerhoon kylälle ja sen jälkeen menen kaverin luo skräppäämään. Tosi mukavaa!!! Odotan jo kovasti aamua :) Tämä skräppäys on mulle vielä aika uusi harrastus ( pari kuukautta sitten alotin), mutta olen ihan täysin siihen hurahtanut.

Nyt täytyy lähteä viemään koiralle ruokaa ja viemään liiteristä roskat pois, jos ne mummu ja pappa tulee huomenna tänne touhuamaan. Ja ruppeen oottaamaan Ukkokultaa töistä kotia.