Kylläpä on ollut hulina päivä tai siis olen aamusta asti mennyt ja tullut.

Mutta alotetaampa eilisestä päivästä. Oli tarkotus aamusta lähteä kaverin luo skräpäilemään, yksin.Toisin kävi... Urkki huuti mun perään suoraa huutoa. Hermostuin ihan täysin, kun ei Isäntä voinut tulla apuun. otin sitten pikku pojat mukaan, että Isäntä saa rauhassa nukkua univelkaansa pois. HUOH* Ymmärrän kyllä Isäntää, kun oli tehnyt 18 tuntia töitä ja valvo pitkään yöhön, että aamusta väsyttää. Mutta pattiin otti!!

Skräppääminen kyllä onnistu ihmeen hyvin.

Tälläinen sivusta sitten tuli. Haluaisin ehkä pikkasen lisää koristeita, mutta en oikeen tiennyt mitä laittaisin.... Kuvakin on huono, kun huonossa valossa otin.
 :)

1240951219_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun kotiuduttiin Senjukan (oli kerhossa) ja pikku poikien kanssa, niin kotona oli jo rauha :) Eli kaikki on hyvin. Lähettiin porukalla ulko hommiin, oli niin ihan aurinkoinen keli. Mummu ja Pappa oli mökissä (heillä on tässä samassa mäessä sellanen vanha pikkuinen mökki. Siinä touhuilevat melkeimpä joka päivä...), ukot rupes kulottamaan ja me anopin kanssa suunniteltiin kasvimaa touhuja. Kannoin myös viimevuotisia polttopuita liiteriin. Isäntä yritti traktosilla mennä pellolle kasvihuoneen pohjaa kavamaan, mutta kävipä huonosti äkkinäiselle.... Olipa toi pelto sitten hiukan märkä ja koko vehe meinas upota. Täytyy vieläkin oottaa, että päästään rakentamaan kasvihuone. Plääh*

Eli me Isännän kanssa innostuttiin kasvihuoneenrakentamisesta. Meillä on navetassa vanhoja ikkunoita, niin niistä oli tarkotus tehä. Vinkkeja otetaan vastaan :) Kova on innostus mulla!! Päivittäin suunnittelen ja pähkäilen kaikkea kasvihuoneeseen liittyvää. Sormia syyhyttää.....

Tänään lähettiin Senjukan, Urkin ja Apsun kanssa perhekerhoon. Oli mukava olla taas kerhossa. Kerhon jälkeen mentiin lasten kanssa kauppaan ja sieltä kotia syömään. Idalla ja Aatulla oli kahen jälkeen silmälääkärille ajat. Senjukka ja Urkki pääs Naapuriin hoitoon, niin päästiin pikkasen pienemmällä porukalla lähtemään. Ida piti hakea tuntia aikasemmin pois koulusta. Aatun näkö oli ok. Idan näkö oli taas huonontunut aika paljonkin, pari vuotta sitten oli -1.5 ja nyt oli -2.5. Uudet lasit olikin jo harkinnassa, kun vanhat oli aika heikossa jamassa. Silmäasemalla oli niin kalliit kehykset, että poistuttiin sieltä Specsacersille. Sieltä sittenlöydettiin tytölle uudet lasit, tulee parin viikon päästä. Toivottavasti on laadukkaat!!

Kylällä menikin melkein koko  päivä. Ei enää illalla jaksanu ulkohommia tehä, vettäkin sato.

Posti toi muuten ihanan paketin Heinikalta!! :) Ihania uusia papereita, nauhoja ja sellaseia sabloona juttuja (jota en osannu käyttää...)

Kello on jo aika paljon. Taidan lähteä unten maille.

1240952739_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

   Tässä vielä eilisestä yks kuva, Urkki kulotus hommissa.