Ihanan aurinkoina aamu! Aurinko ei olekkaan viime päivinä paistanut, mutta onneks ei ole vettäkään satanut.

Keskiviikkona meijän Iskä alotti sitten työt, loma loppu. Työpäiviä oli vaan yksi aamu :) sitten heti alkoi juhannusvapaat. Senjukka lähti ke iltana mummulaan serkkutytön kanssa yökylään ja vietti siellä to päivän. Torstaina olikon meillä hulinapäivä. Aamupäivästä lähettiin juhannusostoksille kauppaan ja ei tarvinnut siellä yksin olla :) Mummu ja pappa otti Arskan kaupan pihasta kyytiin. Lähtivät laittamaan mökkiä juhannus kuntoon. Senjukkakin lähti samaan matkaan. Kun oltiin saatu ostokset tehtyä ja muutkin asiat, niin lähettiin Siskon luota hakemaan niitä Idan pöytälevyjä (vihdoin ja viimein). Mukava oli käydä Siskon luona kahvilla :)

Juhannus aattona lähettiin mökille. Oltiin pyydetty meijän seuraks sinne Sisko ja hänen mies. Mummu ja pappa lähti mökiltä kotiinsa viettämään juhannusta. Ukot lähti Arskan ja Urkin kanssa kalalle. Me naiset haettiin juhannus koivut ovien pieleen. PÄiväkahville tehtiin masikkakakku. Oli kyllä hyvää!! Vaikka kakun teko meni hiukan sähläämiseks..... Illalla syötiin tosi hyvää grilliruokaa ja uusia peruja. Meillä taitaa syöminen olla sellanen kohokohta joka juhlissa :) Iskä lämmitti vanhan saunan ja voi että miten oli mukava kylpeä ja vastoa. Me ei uskallettu uimaan. Lapset kävi pikkasen koittamassa vettä. Sisko ja Vesa uskaltautu uimaan. Valvottiin myöhään nuotiolla.

Meijän perhe viihty mökillä juhannuspäivänä. Sisko ja Vesa lähti jo aamupäivästä ajelamaan kotia päin. Apsu nukku pitkät päikkärit ja Arska tykkäs heitellä virvelillä laiturilla. Lähettiin kotiin joskus iltapäivällä. Mietittiin että mitä tehään..... Naapurit tuli meille kylään. Lapsilla oli mukavaa touhuta serkkujen kanssa, oli jo pari välipäivää etteivät olleet toisiaan nähny :) Lämmitettiin meijän saunaa ja pidettiin takapihalla tulia. Paitettiin makkaraa ja ruisleipää. Aurinkokin jopa näyttäytyi. Illalla me aikuiset pelattiin TrivialPursuittia. Minä en kyllä ollut kovin tietäväinen, mutta onneks pelattiin joukkueina ja Ukkokulta oli viisas ja osas vastata oikein :D Oli kyllä mukava juhannus!! Kokkoa ei nähty eikä päästy lavatansseihin, mutta mukavaa seuraa oli ja hyvää ruokaa :)

Toivotaan että tänään paistais aurinko! Mukavaa päivää!