Aurinkoista äitienpäivää äideille!!

 

Meidän äitienpäivä alkoi aika normi aamuna. Me Apsun kanssa herättiin 7 aikaan, keitin itelleni kahvit ja tein leivät sekä annoin tietenkin pojallekkin aamupalaa. Mies nimittäin on aamuvuorossa, niin ei ollu kahvinkeittäjää :) Isommat lapset heräs pikku hiljaa ja rupesivat lastenohjelmia kattomaan. Menin takasin sänkyyn lukemaan lehteä, Apsu tuli viereen köllimään. Taisin pikkasen torkahtaa. Lapset tuli laulaen sängyn viereen ja antoivat paketit :) Senjukan paketista löytyi ihana sydämen muotoinen rasia, jonka oli maalannut vaaleanpunaseks ja kannessa oli servetti tekniikalla kiinnitetty perhonen. Ihana rasia!! Arska oli koulussa tehnyt säkkikankaasta taulun, johon oli painanut perhosten ja kukan kuvan. Ihana!! Ida oli taas koulussa ommellut vaaleanpunasen tyynyliinan ja siihen painanut kuvia. Ihana oli tämäkin lahja. Lapset oli myös askarrellut kortit. Mukava olla äiti, kun saa näin kivoja lahjoja :)

Eilen käytiin minun äitin luona. Kakkukahville tuli myös Sisko ja siskonmies, sekä Veli ja hänen perhe. Oli mukavaa olla porukalla. Sisko kertoi iloiset uutiset, heille tulee vauva marraskuussa! Me tästä ihanasta uutisestao tiedettiinkin :)

Meillä kasvihuone on jo aika valmis. Jee!! Kattomuovit  puuttuu ja maalaus, tänään jatketaan hommia. Odotan jo kovasti, että pääsee sinne istuttelemaan kaikkea mukavaa :) Meinasin laittaa tomaattia, kurkkua, paprikaa, salaatteja ja yrttejä.

Apsu huutaa pää punasena tuossa vieressä. Täytyy mennä pientä miestä hoitamaan.

Laitan myöhemmin kuvia lahjoista :)