Kyllä on ollut taas menoa ja hulinaa :) Pihalla ollaan viihdytty aamusat pitkälle iltaan. Sisällä kotihommat jääny aika rempalleen. Pyykkivuori kasvanut hirvittäväks ja ikkunat on pesemättä edelleen ja sukat tarttuu lattiaan kiinni. Kuka tulis nämä sisähommat tekemään?? ;)

Senjukalla oli eilen kerhon retki Kallioplanetaarioon. Tyttö ei oikeen osannut mitään retkestään kertoa. Kotona ei ees muistanut kenen vieressä oli linkissä istunut.... :) Huono on muisti tytöllä. Torstaina lähetään perhekerhosta retkelle maatilalle (en muista enää nimeä :)) Toivotaan hyvää säätä!!

Kasvihuone on edistynyt kovasti! Sunnuntai iltana 21 jälkeen ruvettiin Isännän kanssa laittamaan kattoa paikalleen, 22.30 tultiin sisälle. Pikkasen meni myöhään hommat. Mukava ulkona touhuta, kun on niin pitkään valosaa. Olen maalannut seiniä ja eilen alotin ikkunakarmien maalausta. On muuten aika hidasta hommaan! Varsinkin, kun näitä apumiehiä niin monta. Jokainen tenava käy vuoron perään kysymässä, "saanko maalata" ja sitten Apsu sählää minkä ehtii. Tämän päivän urakka on saada maalaushommat loppuun, ainakin sisäpuolelta. Isäntä teki eilen oven ja laitto tuuletusikkunan paikalleen, tais se myös laittaa jotain listojakin. Voi kun muisatsin ottaa kuvia ja laittaa niitä illalla yänne näytille. Äitienpäivä lahjakuvatkin jäi laittamatta....

Nyt täytyy kiirehtiä pukemaan ja kampaamaan tätä pehkoa. Urkilla on 3v neuvola 10 aikaan.

Mukavaa päivää teille!!