Nämä kelit on kyllä ollut aivan mahtavia!! Toivotaan että jatkuu myös näis aurinkoisena koko kesän! Ulkona ollaan edelleen viihdytty, siellä tuusailtu kaiken laista. Illalla unia maistuu :)

Tänään aamusta oli tarkotus lähteä kaupoille. Urkki veti sellaset huutoäkkäilyt, että päätin olla lähtemättä. Olen päättänyt etten lähte äkkäilevien kakaroitten kanssa kauppaan, jos ei ihan pakko ole. Onneks Urkin kiukuttelut meni ohi ja aamupäivä meni ihan mukavasti kotona ollessa. Senjukka ja Urkki maalas ulkona kiviä. Oli muuten aika sotkusta hommaa...

Iskä ja Arska kävi eilen illalla kalassa, saaliks tuli iso kuha. Paistoin sen tänään ruuaks, Kyllä oli hyvää!

Kuuden aikaan oli Senjukan kevätkirkko. Lähettiin ajoissa, että ostetaan kerhotädeille kukat kiitokseksi. Kukkakaupat oli sitten menny viijen aikaan jo kiinni. Kyllä oli ihme touhua....Ärsyttävää!! Kirkossa oli hyvä nukketeatteri esitys ja sen jälkeen eskariin lähtevät sai orvokkikukat. Kyllä meinas äitillä tulla tippasilmään. Pieni tyttö eskariin syksyllä lähössä, voi että... snif. Kirkon pihassa saatiin vielä mehua ja pullaa. Oli mukava tapahtuma! Käytiin kaupassa ja ostettiin jäätelöt, tultiin kotia syömään.

Huomenna 5 ja 6 luokkalaiset lähtee Kallioplanetaarioon retkelle, pysähtyvät myös ABC:lle puoleks tunniks (on siinäkin nähtävyyttä :))  Lähen osan porukan kanssa Enon 40v synttärikemuihin. Kiva päästä syömään kakkua ;)

Hyvää yötä!