Olen saanut oikein kunnon skräppäily innostuksen, illat pitkät istun ja skräppäilen ja skräppäilen :) Meillä oli viikko sitten kurssi, sieltä tämä kipinä iski. Kurssi meni hyvin, vaikka väkeä ei oikeen tahottu saada kasaan. Mukavaa oli!!

Kutomis rintamallakin jo sauhuaa :) Alotin jatkamaan keväällä jäänyttä sukantekeletta. Voi miten sormia syyhyttää ostamaan uusia ihania lankoja! :)

Meillä sattui tässä viikolla pikkunen tapaturma... Senjukka tuli kertomaan mulle sisälle, että urkki löi Apsua vasaralla. Juoksulla menin kattomaan pikku poika. Pojat itki täysillä ja Apsulla takaraivo veressä ja hiekassa. Nappasin pojan kainaloon ja äkkiä herättämään Isäntää (oli nukkumassa, kun oli ollu yössä). Huuhdoin päätä ja niin siellä oli sentin kokonen haava. Soitin tk:n ja käskivät tulla heti näyttämään. Urkki ja muut lapset jäi mummun hoitoon. Päyvystyksessä olikin pitkät jonot yllätys yllätys jouduttiin vähän oottamaan. Hoitaja tuli ja tarkisti Apsun haavan, puhisti ja sano, ette tartte tikata. Onneks selvittiin pelkällä liimauksella. JA säikähyksellä. Kotona jututin Urkkia ja kyselin miks löi vasaralla. Pikkasen aikaa mietti ja sano "Apsu iusas". Että silleen.... Nyt on jo haava hyvin parantunut, eikä menoa haittaa :)

1247948847_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Meijän Ida on reissannu koko viikon. Viikko sitten sunnuntaina lähti kumminsa luo Lempäälään, oli siellä keskiviikkoon asti ja tuli yksin ekaa kertaa junalla kotia. Eilen lähti sitten kaverinsa kanssa Kuopioon yhteisen kaverin luo viikonlopun viettoon. Tytöt meni linkilla ja vaihtovat vielä Jyväskylässä linkkiä. Reippaita tyttäjä! Saattaa nähä millanen teini sieltä huomenna kotiutuu... Uskaltaakohan täällä puhua ;)

Olen kovasti miettinyt omaa töihin lähtöä. Mulla ei ole paikkaa mihin mennä ja kotiäitinä olen ollut noin 10 vuotta. Eli helppo homma ei ole lähteä töihin. Eikä se vielä niin kiireellistäkään ole, kun Apsu on vasta 1,5v. Mua vaan kovasti tällä hetkellä kiinnostas nettikaupan pystyyn laittamien. Myisin siellä askartelutarvikkeita, pääasiassa skräppäykseen liittyvää tavaraa. Pikkasen on vielä kaikki jutut auki ja kysymysmekillä..... Eka, en tiiä onko se ees kannattavaa, kun niitä kauppoja on jo aikas monta. Toiseks, miten sellanen nettikauppa perustetaan. Kolmanneks, mistä niitä tavaroita tilataan kauppaan. Ja uskallanko? Että ihan vaan tuolasia pikku aukkoja..... :/ mun päässä vaan kaikki tuntuu, niin helpolta kotiäidin työltä :) Saa nyt nähä miten tämän suunnitelman kanssa käy... Haaveita saa olla.

 

Nyt nukkumaan. Öitä!

 

P.S. Yritän muistaa kuvata huomenna päivänvalossa ne skrip skräp skräppäilyt ja laitan tänne näytille :)